De training is voor beginners, er is dus geen ervaring of voorkennis vereist! 

Heb je altijd al een gedroomd of gedacht over een PMU carrière meld je dan nu aan voor deze beginners training!

De training duurt 4 dagen. Dag 3 is een terugkomdag na 1 week en dag 4 is een terugkomdag na 6 weken om de nabehandeling samen te bespreken en uit te voeren

Ik ga al mijn kennis met je delen die ik heb geleerd van al mijn trainingen die ik gevolgd heb! Ik ga je leren hoe je zachte Powder Brows maakt met en zonder een outline. Hoe je de beste foto’s kunt maken, marketing tips geven en info om je eigen salon te beginnen. Omdat we met Max 2 studenten gaan werken heb je mijn persoonlijke aandacht en kan ik je de hele tijd sturen zodat je mijn techniek goed onder de knie krijgt! Ik weet uit ervaring dat het super fijn is om met een kleine class te werken zodat er genoeg aandacht is voor iedereen. We gaan oefenen op latex en op een real life modellen. Ik ben alle dagen samen met jullie bezig om mijn techniek goed onder de knie te krijgen! De praktijk examen is echt 1 op 1 zodat ik je zo goed mogelijk kan sturen en helpen en ik er de hele tijd erbij ben om je te voorzien van adviezen. Nadat je de training hebt afgerond sta ik ook voor je klaar wanneer je vragen hebt! Dit ervaren mijn cursisten als een hele fijne toevoeging en maken ze goed gebruik van. Wil jij ook als PMU-artist starten en gelijk met de nieuwste trend mooie wenkbrauwen maken! Dan ben je bij BBE aan het juiste adres. Ik ben niet alleen jou trainer maar ook gelijk jou coach!

Dag 1

 • Theorie
 • GGD en Hygiëne
 • Wat zijn Soft Ombré Powder Brows
 • Uitleg startpakket
 • Oefenen op latex
 • Browmappen
 • Marketing
 • Q&A
 • inclusief lunch

Dag 2

 • Oefenen op Latex
 • Browmappen
 • eerste model samen met Ellis
 • inclusief lunch

Dag 3, is 1 week later

 • Oefenen op Latex
 • Privé examen eigen model
 • Q&A
 • Certificaat uitreiking
 • inclusief lunch

Dag 4 gaan we samen na je examen inplannen en zal ongeveer 6 weken na de behandeling plaats vinden. Deze gaan we met 1 model inplannen.

Locatie: Arnhem

Datum:

14, 15 en 21 april / VOL

29, 30 juni en 7 juli (terugkomdag 1 september) VOL

28, 29 september en 6 oktober (terugkomdag 17 november) VOL

2, 3 en 10 november (terugkomdag 23 december) nog plek

Kosten: €3999,- ex btw, inclusief starterskit 

Pmu apparaat, 20 naalden, cup houder Inkt cupjes , 3 ggd gekeurde pigmenten, oefen Latex, Mapping string, Voorteken potlood , Grip tape, pmu sleeves, wegwerp mesjes, spoolies, lip brushes, PMU meetlat

Om deze training te boeken stuur een WhatsApp bericht naar 06 42075558