Ombré Powderbrows zijn dé trend op het gebied van Semi Permanente Make-up. Na genezing zijn powderbrows zacht en natuurlijk en ogen als een poedereffect. Bij semi-permanente make-up (spmu) wordt er met een naaldje pigment in je huid aangebracht. Het is semi-permanent, dit wilt zeggen dat het na verloop van tijd verdwijnt. Het pigment wordt in de bovenste huidlaag geplaatst, anders dan bij tattoos en permanente make-up. Deze huidlaag vernieuwt zichzelf heel de tijd, dus er komt steeds een nieuwe huidlaag over het pigment, wat er dus voor zorgt dat het pigment na verloop van tijd zal vervagen.

Tijdens de intake gesprek hoor ik graag wat jou wensen zijn. Daarna begin ik met het voorteken van de wenkbrauwen. Voordat ik met de behandeling begin kies ik samen met jou de juiste kleur uit. Bij twijfel over de kleur adviseer ik altijd een tint lichter te kiezen. Na 6 tot 8 weken volgt de nabehandeling en gaan we nogmaals over de wenkbrauw heen voor meer kleurintensiteit of passen de wenkbrauw aan waar nodig is.

Pas wanneer jij tevreden bent met de vorm zullen we beginnen met de behandeling. Tijdens de behandeling kun jij meekijken met een spiegel. Ik merk dat veel dames het fijn vinden dat ze tijdens de behandeling mee kunnen kijken omdat voor veel vrouwen het nieuw is en toch nog een grote stap. Door mijn ervaring en open communicatie zul jij merken dat jij je al gauw op je gemak voelt en bij mij aan het juiste adres bent voor het zetten van Ombré Powder brow.

Wie denkt aan permanente make-up denkt al snel aan de donkere, dunne, harde, en soms zelfs blauwe of rode permanente wenkbrauwen uit de jaren ‘90. De huidige trend is exact het tegenovergestelde. Natuurlijk ogende wenkbrauwen worden vandaag de dag gecreëerd met de nieuwste schaduwtechniek. Deze techniek wordt gebruikt om wenkbrauwen voller te maken en volume te geven. Het is de oplossing voor alle brow problemen. Maak je wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder. Vul kale plekjes op of corrigeer asymmetrische wenkbrauwen.

Wil je een hogere arch of een bredere aanzet? Alles is mogelijk. We kunnen de wenkbrauwen zelfs liften of de vorm compleet veranderen. De nieuwe wenkbrauwvorm wordt tot op de millimeter uitgemeten en samen bepalen we welke vorm, kleur en intensiteit het best bij het gezicht past.

Door middel van blenden en inschaduwen wordt een ombré effect gecreëerd waarbij de aanzet van de wenkbrauw lichter wordt ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Het eindresultaat is een zachte, natuurlijk ogende wenkbrauw zonder harde lijnen. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype.