Wil je een brow lamination cursus volgen? Dat kan bij Brows by Ellis! Met brow lamination corrigeren we de vorm, onhandelbare wenkbrauwen of haren die naar beneden groeien voor een optische vollere, gelifte wenkbrauwen en een open look tot zes weken lang in jouw gewenste look. Deze wenkbrauwbehandeling is perfect in combinatie met het genezen van PMU.

Bij de cursus brow lamination leer je werken met het beste merk. Dit zorgt er voor dat de wenkbrauw haren ook gelijk gevoed worden met argan olie en keratine. Ben je benieuwd hoe je een sleek look of een brushed-up look kunt creëren? Meld je dan nu gelijk aan voor de brow lamination cursus van Thuya.

Brow lamination cursus volgen bij Brows by Ellis

  • Ik ben gespecialiseerd in het werk wat ik doe;
  • Unieke stijl, mensen komen uit het hele land naar mij toe;
  • Winnaar van de Ombré Powder Brow challenge 2020;
  • Persoonlijk, laagdrempelig en gezellig.

Neem direct contact met me op voor het aanmelden van de brow lamination cursus. Hiervoor stuur je een WhatsApp bericht naar 06 – 420 755 58.

Wat houdt de cursus in?

De cursus begint met de theorie. Hierbij leer je hoe je de producten gebruikt, wat de inwerktijden zijn en alle andere nuttige informatie die je nodig hebt. Daarna ga ik je stap voor stap leren hoe je een juiste brow lamination toepast op een model. Zodra ik alles heb voorgedaan, ga je op jouw eigen model aan de slag, en help ik je waar dat nodig is.

Met de Thuya Brow Lamination mag je ook meteen wenkbrauwen verven. In de verf zit tevens argan olie en keratine, waardoor de wenkbrauw haren nog meer gevoed worden. Thuya is vegan en dierproefvrij. Ik ben gecertificeerd Thuya Brow Lamination trainer.

Na de cursus

Zodra je geslaagd bent voor de cursus, ontvang je een Thuya lamination kit ter waarde van €90,- en een certificaat. Na de training kun je gelijk de brow lamination toepassen in jouw eigen salon. Naast de Thuya brow lamination cursus, kun je bij mij nog veel meer verschillende soorten cursussen volgen voor de wenkbrauwen. Deze kun je ook boeken door een WhatsApp bericht te sturen.

Specificaties over de cursus

  • Maximaal 4 cursisten per cursus;
  • De cursus is op locatie in Arnhem;
  • De datum is in overleg, op een dag dat meerdere mensen kunnen;
  • Tijd is van 9:30 tot 13:30;
  • Kosten: €350,- exclusief BTW.

Het is ook mogelijk om een privé training te volgen. De kosten hiervoor zijn dan €400,- exclusief BTW. Boek je de Thuya lashlift gelijk met de brow lamination, dan ontvang je €100,- korting. Let wel op dat de verf niet bij de starterskit zit inbegrepen.

Boek de cursus via WhatsApp

Wil je de brow lifting lamination cursus volgen? Neem dan direct contact op via WhatsApp door een bericht te sturen naar 06 – 420 755 58. Ben je benieuwd naar het werk dat ik al gedaan heb? Bekijk dan mijn portfolio voor een mooi beeld.