Wil jij jouw werkzaamheden uitbreiden en daarvoor een lash lift cursus volgen? Doe dat dan bij Brows by Ellis voor een gezellige en laagdrempelige cursus. Bij een lash lift behandeling worden de natuurlijke wimpers vanaf de wortel gelift. Deze behandeling wordt uitgevoerd door middel van siliconen pads en producten van Thuya. Wil jij ook lash lift behandelingen aanbieden in jouw salon? Dan raad ik je deze training zeker aan.

Als je een lash lift behandeling uitvoert, krijgen de wimpers een prachtige uitstraling waardoor er geen mascara of wimperkruller meer nodig is. Ik geef cursussen op verschillende niveau’s, waardoor er altijd een cursus is die aansluit bij jouw kennis en kunnen. Ik geef mijn kennis graag door, dus meld je direct aan voor een van mijn cursussen.

Lash lift cursus volgen bij Brows by Ellis

  • Ik ben gespecialiseerd in het werk wat ik doe;
  • Unieke stijl, mensen komen uit het hele land naar mij toe;
  • Winnaar van de Ombré Powder Brow challenge 2020;
  • Persoonlijk, laagdrempelig en gezellig.

Meld je direct aan voor de lash lift cursus door een WhatsApp bericht te sturen naar 06 – 420 755 58. Ik kan je dan tevens meer informatie geven, als je dat nog wenst.

Wat houdt de lash lift cursus in?

Voordat we met de praktijk bezig gaan, behandelen we de theorie van de lash lift behandeling. Je leert hierbij alles over de producten. Hoe gebruik je deze, wat zijn de inwerktijden en welke andere nuttige informatie is er? Zodra je dit allemaal weet, gaan we verder met de praktijk. Ik laat je stap voor stap zien hoe je een lash lift toepast op een model. Daarna kun je het op jouw eigen model in de praktijk uitvoeren. Ik help je dan daar waar nodig is.

Het voordeel van de Thuya lash lift cursus, is dat je ook direct mag verven. In de verf van Thuya zit argan olie en keratine, waardoor de wimperhaartjes nog meer gevoed worden. De producten van Thuya zijn vegan en dierproefvrij. Ik ben gecertificeerd Thuya lash lift trainer.

Na de cursus

Zodra je de cursus gevolgd hebt, krijg je een Thuya lash lift kit ter waarde van €90,- en een certificaat. Hiermee kun je aantonen dat je de cursus tot een goed einde hebt gebracht, en dat je een lash lift behandeling uit kunt voeren. De lash lift behandeling kun je vervolgens direct aanbieden in jouw eigen salon.

Specificaties over de cursus

  • Maximaal 4 cursisten per cursus;
  • De cursus is op locatie in Arnhem;
  • De datum is in overleg, op een dag dat meerdere mensen kunnen;
  • Tijd is van 9:30 tot 13:30;
  • Kosten: €350,- exclusief BTW.

Naast de groepscursus is het ook mogelijk om een privé training te volgen. De kosten zijn dan €400,- exclusief BTW. Boek je deze cursus tegelijkertijd met de Thuya brow lamination? Dan krijg je €100,- korting. De verf zit niet bij de starterskit inbegrepen.

Meld je gelijk aan

Weet je al zeker dat je de Thuya lash lift cursus wil volgen? Neem dan direct contact op door een WhatsApp bericht te sturen naar 06 – 420 755 58. Ben je benieuwd naar mijn eerdere werk? Dan kun je op mijn website mijn portfolio bekijken.