Winnaar Ombré Brow Challenge 2020

Voor iedereen die ´s ochtends een time saver nodig heeft. En voor iedereen die elke dag wakker wilt worden met perfecte wenkbrauwen die niet bijgetekend hoeven te worden.
U bent hier op het juiste adres… Brows by Ellis! Waarom? Omdat ik gespecialiseerd ben in het zetten van Ombré Powder brows.

Powder brows zijn de oplossing voor al jouw brow problemen. Ik kan je wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder maken. Met de powder brow techniek vul ik kale plekjes op en kan ik asymmetrische wenkbrauwen corrigeren.

Van jongs af aan was al gek op wenkbrauwen en beauty behandelingen. Ik epileerde de wenkbrauwen van mijn zussen en vriendinnen maar deed er verder niks mee het was gewoon een leuke hobby. Totdat ik mijn sales functie niet meer leuk vond en ik mama werd. Ik wilde graag iets voor mezelf beginnen en aan huis werken zodat ik genoeg tijd met mijn inmiddels 2 kinderen kan doorbrengen. In 2019 hebben we een ruimte omgebouwd tot een GGD gekeurde salon en ben ik met Ombré Powder brows begonnen. Ik heb inmiddels verschillende diploma’s en certificaten behaald als het op semi permanente make-up aankomt. Mijn voorkeur ligt vooral bij de Ombré Powder brows techniek en hier ben ik mij ook verder in gaan specialiseren. Ik heb verschillende trainingen gevolgd bij wenkbrauw specialisten van over de hele wereld om mij master in Ombré Powder brow techniek te mogen noemen.

Ik hoop dat ik jou snel in mijn salon aan huis mag verwelkomen voor een semi permanente make-up behandeling!