Powder brows cursus

Wil je graag een powder brows cursus volgen? Bij Brows by Ellis kun je diverse cursussen volgen, waaronder de powder brow cursus. De soft ombré powder brows zijn de nieuwste trend en ik geef mijn kennis graag door. Ik geef diverse cursussen, die aansluiten bij diverse kennis niveaus. Zo bied ik een privé masterclass, een duo masterclass en een beginnerscursus aan.

Wil je een cursus voor powder brows boeken? Stuur dan een WhatsApp bericht naar 06 – 420 755 58.

Powder brows cursus bij Brows by Ellis

  • Ik ben gespecialiseerd in het zetten van ombre brows;
  • Unieke stijl, mensen komen uit het hele land naar mij toe;
  • Winnaar van de Ombré Powder Brow challenge 2020;
  • Persoonlijk, laagdrempelig en gezellig.

Neem gelijk contact met mij op als je interesse hebt in een powder brow cursus. Hiervoor kun je een WhatsApp bericht sturen naar 06 – 420 755 58.

Wat houdt de privé masterclass in?

Bij de privé masterclass leer je hoe je zachte powder brows maakt, zonder outline. Hierbij werken we met de pigmenten waar ik het liefst mee werk en ik leer je hoe je het beste foto’s kunt maken van jouw werk. Je oefent eerst op latex en daarna op een echt model. Aangezien de cursus een privé masterclass is, heb ik alle tijd voor jou om je alles te leren en je compleet te sturen in het leerproces. Je krijgt de volledige aandacht en hoeft niets te delen met een andere cursist.

De masterclass duurt van 10.00 tot 18:00. Het doel is om deze dag zoveel mogelijk praktijk te doen, zodat je de juiste technieken leert. ’s Ochtends oefen je op latex, na de lunch op een model. Gedurende de cursus kun je uiteraard alle vragen stellen die je hebt. Je dient zelf een model mee te nemen voor de cursus. Na de cursus zal ik altijd voor je klaar staan als je nog vragen hebt.

Meer informatie privé masterclass en boeken

Small groeps masterclass voor soft ombré powder brows

Naast de privé masterclass, geef ik ook een small groeps masterclass. Dit is voor maximaal twee cursisten, dus je krijgt nog ruim de aandacht tijdens de cursus. Ben je al bekend met powder brows en wil je je verder specialiseren of up-to-date blijven met de laatste trends? Dan is deze cursus zeker een goede toevoeging voor jouw kennis. Ook bij deze cursus moet je een eigen model meenemen om op te oefenen na de pauze.

Meer informatie masterclass en boeken

Powder brows cursus voor beginners

Heb je nog geen kennis van PMU maar wil je hier wel heel graag mee aan de slag? Dan is de beginners cursus soft powder brows zeker een aanrader voor jou. Je hoeft hier nog geen kennis voor te hebben. Tijdens de training die drie dagen duurt, leer je alles wat je moet weten. Na zes weken is er nog een terugkomdag om de nabehandeling te bespreken en uit te voeren. Je krijgt alle tips die je nodig hebt om goede powder brows te zetten zonder outline, en hoe je de marketing doet, foto’s maakt en je krijgt info om een eigen salon te beginnen.

Meer informatie beginnerscursus en boeken

Boek nu een cursus powder brows

Weet jij al dat je een cursus powder brows wilt volgen? Deze kun je dan direct bij mij boeken. Kijk welke cursus het meeste bij jou past. Indien je voor de masterclass gaat, bedenk je dan of je de privé masterclass wenst, of een groeps masterclass. Je boekt de cursus door een berichtje te sturen via WhatsApp. Dat kan naar 06 – 420 755 58. Ben je benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn portfolio